AteljeeV

Zin in een gezellig avondje met vrienden, een creatief uitje tijdens een vrijgezellendag, een kinderfeestje of misschien een verrassingsfeestje voor een zwangere vriendin? Kies dan één van de volgende workshops! Zie foto’s voor een concreter beeld en inspiratie!

Vilt & zo:
We maken decoraties van vilt in combinatie met lint en kralen voor een sfeervolle baby of kinderkamer. Ook nat vilten behoort tot de mogelijkheden.

Mozaïeken:
Hierbij kun je kiezen uit  het werken met bestaande vierkante mozaïeksteentjes, al stukgelagen tegelstukjes of de gehele techniek leren inclusief tegelsnijden en tegels veilig stukslaan.(compleet) De houten ondergrond waarop we werken kan bij mij aangeschaft of zelf meegenomen worden.

Vormgeven in speksteen:
Hierbij maken we een spekstenen hanger voor een sieraad en maken het geheel af met een leertje en eventueel kraal. Het maken van een beeldje van speksteen en het aanleren van de techniek hiervan behoort ook tot de mogelijkheden indien er een reeks avonden of een gehele dag gepland wordt.

De workshops zijn mogelijk vanaf 6 jaar dus voor jong en oud en kosten € 15,- per persoon bij een minimum van zes personen. De workshop mozaïeken-compleet en de cursus beelden maken worden gegeven in Ateljee V, (aan huis in Vught) de andere workshops zijn ook goed mogelijk op iedere andere locatie in regio Vught waar een tafel met stoelen beschikbaar staat. Momenten waarop de ongeveer twee uur durende workshops gegeven kunnen worden zijn doordeweeks tussen 19:00 en 22:30 en in weekenden de gehele dag. Voor meer informatie... effe mailen!